Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1958. από τον Παναγιώτη Παναγιώτου.
Από τότε έως σήμερα κατασκευάζουμε αποκλειστικά τα καλύτερα και γευστικότερα λουκάνικα τζουμαγιάς στην Ελλάδα. Το μυστικό της συνταγής είναι το ντόπιο νωπό κρέας, από διαλεγμένα γουρουνάκια του εύφορου κάμπου των Σερρών, το πρόβειο έντερο και το Αλάτι Ιμαλαΐων.ΔΕΝ χρησιμοποιούνται νιτρικά, συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης και γλουτένη.
Τα Λουκάνικα Τζουμαγιάς «Παναγιωτάκη» παρασκευάζονται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας παραδοσιακών προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (HACCP)